wereldwinkel pakkettenOp vrijdag 17 november wordt de Dag van de Ondernemer gevierd in Nederland. Deze dag is in het leven geroepen door MKB-Nederland om ondernemers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet en bijdrage aan de economie en maatschappij.


De gemeente Zoetermeer heeft de Wereldwinkel opdracht gegeven een sociaal -lokaal pakket samen te stellen met producten van zes verschillende bijzondere organisaties uit Zoetermeer. Het samenstellen en inpakken van de 100 pakketten door de vrijwilligers van de Wereldwinkel is een tijdrovende klus geweest, maar het resultaat mag er zijn. De lokale organisaties die het pakket hebben gevuld krijgen op deze manier ook erkenning. De pakketten zijn afgelopen week uitgereikt.
Er zal op 17 november aandacht worden besteed aan de ondernemers en werkgevers zelf. De radio-uitzending 'Radio NRG 079' biedt hen de mogelijkheid om te vertellen over hun onderscheidende manier van werken, digitalisering en innovatie.
Voor ge√Įnteresseerden bestaat er ook de optie om de uitzending live bij te wonen in het Lunchcaf√© NRG 079 in Ter Zake het Ondernemershuis. Dit biedt de kans om rechtstreeks kennis te maken met de ondernemers en hun verhalen te horen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-