8D6E85D5 35EE 4704 A068 DA9B0E556895Sinterklaas, Sinterklaas, Sinterklaas en de pieten. De man waar het dit weekend voor de kinderen allemaal om draait. Zaterdag kun je genieten van de grote intocht in het Stadshart en de Dorpsstraat. Je kunt het weekend ook gezellig beginnen met comedy of de betoverende circuswereld bezoeken.

Circus Bolalou

De 2 uur durende voorstelling in de verwarmde circustent bestaat uit veel verschillende acts, clowns en acrobaten van over de hele wereld vormen samen de invulling van het vernieuwde 7BE026B8 6D1A 4EBA BCE5 6CDAAE80C744circusprogramma. De spreekstalmeester en tevens directrice van het circus, Steffie, neemt je mee in de circus beleving tijdens de voorstelling. Een doldwaze clownsact zorgt voor een grote glimlach op je gezicht en de spanning stijgt bij de spectaculaire acrobatenact in de lucht. Het circus start op woensdag 15 november met een show. Vervolgens zijn er elke dag voorstellingen tot en met zondag 19 november. Op donderdag en vrijdag is er ook een avondvoorstelling om 19.00 uur. Adres: Grasveld aan de Boerhaavelaan. Je kunt online kaartjes reserveren via de site: www.circus-bolalou.nl

 

Comedy079
Op vrijdagavond 17 november is de enige open mic in Zoetermeer waar alle comedians, met of zonder ervaring, van harte welkom zijn. Maak je klaar voor weer een avond vol humor en gezelligheid. De lachspieren zullen gegarandeerd goed getraind worden door een steeds wisselende line-up van 8 comedians. Daarnaast is er ook vaak ruimte om last-minute je kans te pakken op één van de 2 open spots. Kortom, kom gezellig langs en aanschouw of ervaar het zelf! Volg Comedy079 ook via Instagram (@comedyzoetermeer). Meedoen met een open mic bij ons? Meld je aan door je bio en foto te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. JJ Music House, Van der Hagenstraat 34a

 

Sinterklaas Stadshart en Dorpsstraat
881E1E76 CE52 4CEE B299 402BCE45051FHet programma van de intocht van Sinterklaas in Zoetermeer is bekend
Vanaf 10:00 uur – Start Intocht Stadshart
Start ter hoogte van de Kruidvat richting het Nicolaasplein samen met Sinterklaas en alle pieten dwars door het Stadshart heen. Vervolgens langs de Markt, het Dobbe eiland en richting het Nicolaasplein.

11:00 – 12:00 uur – Voorprogramma Op Het Nicolaasplein
Hier starten de pieten en de burgemeester met alvast met opwarmen tot Sinterklaas zal aankomen op het Nicolaasplein. Laat je hier al verrassen met al het aanwezige lekkers!

Vanaf 12:00 uur – Hoofdprogramma Nicolaasplein
Aankomst Sinterklaas op het Nicolaasplein, waar de burgemeester Sinterklaas al staat te verwelkomen voor een spectaculair welkom!

12:30 – 14:00 uur – Vervolg Intocht Dorpsstraat
Sinterklaas zal samen met de burgemeester de intocht vervolgen naar en door de Dorpsstraat tot aan de stal van Ozosnel.

12:30 – 16:00 uur – Activiteiten met Sinterklaas in de Dorpsstraat
Spring, dans, zing, ren en help de pieten met de meest uiteenlopende activiteiten in de Dorpsstraat. Van zaklopen, chocoladeletter happen, cadeautjes gooien door de schoorsteen en een ware pepernotenrace tot nog veel meer! Doe mee en vergeet ook zeker niet even langs de stal te gaan van Ozosnel en op de foto met Sinterklaas.

 

Sinterklaas Oosterheem
Op 18 november om 12:30 uur wordt Sinterklaas ook in stijl verwelkomd bij Winkelcentrum Oosterheem. Zorg dat je erbij bent aan de waterzijde 6A60C431 3180 417B 9D8D C3D82F9A2224van het plein, want daar zal de Sint zijn glorieuze entree maken. Er is een spetterend opwarmprogramma. Kinder DJ Blijwin zal het plein vullen met vrolijke deuntjes en dansbare beats om iedereen in de feeststemming te brengen. 
Het feest begint om 12:30 uur en duurt tot 16:00 uur, dus trek je dansschoenen aan en kom genieten van een onvergetelijke dag vol Sinterklaaspret. Vergeet niet je verlanglijstje mee te nemen, want wie weet krijg je de kans om het persoonlijk aan Sinterklaas te geven!

 

Alle activiteiten met Sinterklaas vind je ook terug op de Sinterklaasagenda van Zoetermeer Actief: Sinterklaas-agenda

Kijk ook naar de miniserie 'Sint wil taart': https://www.zoetermeeractief.nl/nieuwshome/actueel/25863-sint-wil-taart-serie

-advertenties-

-goede doel-