De Goede Buur Meerzicht verwelkomt opnieuw ZoetermeerPas-houders voor een smakelijke ervaring tijdens de wekelijkse Daghap Actie. Elke dinsdag kunnen houders van de ZoetermeerPas genieten van een smaakvolle, gezonde maaltijd voor slechts 6 euro.


samen eten 1Met de ZoetermeerPas in de hand kunnen gasten niet alleen zelf profiteren van deze speciale aanbieding, maar ook een introducé uitnodigen om voor hetzelfde bedrag aan te schuiven voor de Daghap Actie. Daarnaast ontvangen beide gasten 15% korting op alle drankjes tijdens hun bezoek.
De ZoetermeerPas, bedoeld voor inwoners met een lager inkomen, biedt niet alleen voordelen op het gebied van sport, educatie en cultuur. Ook opent dit de deuren naar een voordelige en smakelijke eetervaring bij De Goede Buur Meerzicht.
“Bij De Goede Buur Meerzicht willen we iedereen de kans geven om te genieten van een heerlijke maaltijd in een gezellige sfeer. Met de Daghap Actie hopen we een bijdrage te leveren aan de culinaire ervaring van onze gasten, ongeacht hun budget.” zegt André, kok bij De Goede Buur Meerzicht. Reserveer een plek voor aankomende dinsdag bij De Goede Buur Meerzicht, via 079 32 08 758.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-