IMG 8467
De Sintactie 'Sintvoorieder1' is gestart in het CKC Zoetermeer. Omroep West en ZFM voeren samen met andere lokale omroepen vijf dagen lang actie voor Stichting Sintvoorieder1. De hele week worden er cadeaus ingezameld voor kinderen die anders geen cadeau krijgen met Sinterklaas.


Zoetermeer Actief steunt de actie en is ook op verschillende dagen te horen op de radio. Niemand minder dan Sinterklaas, heeft de actie maandag afgetrapt. De eerste dag kwamen er al ruim 500 cadeaus binnen, op dinsdagmiddag staat de teller al op 1200 cadeaus. Het doel is om in de hele regio Den Haag en omstreken 50.000 cadeaus in te zamelen voor kinderen in verborgen armoede.

Mark Neijssel: "Ik help vandaag mee met presenteren en het in ontvangst nemen van de cadeaus. Het is ongelofelijk hoeveel er binnen gebracht wordt, met wel 15 pakjes tegelijk!"

 20231121 42101  20231121 42104


Help jij ook mee?

Iedereen is welkom van 10 tot 22u bij het CKC aan de Leidsewallen 80. Je kunt ook een deelactie organiseren bijvoorbeeld bij je sportclub, muziekverenging of samen met collega's.
De te doneren cadeaus zijn voor kinderen tussen 0 en 18 jaar, met een waarde van maximaal 25 euro. De cadeaus moeten nieuw zijn, of zo goed als nieuw en hoeven niet te worden ingepakt. Stichting Sintvoorieder1 stelt van de ingezamelde cadeaus zelf pakketten samen voor de verschillende leeftijdsgroepen. De cadeaus worden door de Voedselbanken en (crisis)opvanghuizen uitgereikt aan kinderen die normaal gesproken geen cadeau op 5 december ontvangen.

Alle activiteiten met Sinterklaas vind je ook terug op de Sinterklaasagenda van Zoetermeer Actief: Sinterklaas-agenda

Kijk ook naar de miniserie 'Sint wil taart': https://www.zoetermeeractief.nl/nieuwshome/actueel/25863-sint-wil-taart-serie

-advertenties-

-goede doel-