PMC Alfrink copyAfgelopen donderdag 16 en vrijdag 17 november vonden themavieringen plaats op het Alfrink College. In deze vieringen werd het nieuwe goede doel geïntroduceerd aan leerlingen en medewerkers. De bijeenkomst werd gepresenteerd door twee docenten en een leerling.

Tijdens de bijeenkomst werd medegedeeld dat dit jaar gekozen is voor het Prinses Maxima Centrum zodat geld ingezameld kan worden voor onderzoek naar kinderkanker. 

De twee docenten en de leerling zijn zelf goed bekend met het Prinses Maxima Centrum en legden uit waarom het onderzoek zo belangrijk is. Hoewel 3 van de 4 kinderen met kanker geneest, is dit dus voor teveel kinderen helaas nog steeds niet het geval. De viering die omlijst werd door mooie muziek, verzorgd door twee leerlingen, werd afgesloten door het schrijven van mooie wensen voor kinderen met kanker op een groot oranje hart. Het Alfrink College heeft goede hoop ook dit jaar weer veel geld op te halen voor dit belangrijke goede doel.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-