aflevering 4Vandaag is de vierde en laatste aflevering van de gefilmde Zoetermeerse miniserie ‘Sint wil taart’ te zien. In drie afleveringen hebben we kunnen zien hoe Bio en Huispiet hun best deden om een hele grote taart voor alle kinderen te maken, maar het leek niet zo goed te lukken...

In de laatste aflevering, waarin we ook veel beelden van de intocht laten zien, wordt duidelijk wat er van de taart terecht is gekomen. En Ozosnel, krijgt hij nog een taart? Kijk snel naar deze laatste aflevering van de film!

De serie is ook dit jaar weer tot stand gekomen door een samenwerking met verschillende lokale partijen, zoals All-in One kinderfeestjes, De Dorpsstraat, Sweetlake Events, Molen de Hoop en museumbakkerij Pieterse.


Huispiet laat in elke aflevering een gebaar zien vanuit de Nederlandse Gebarentaal, dat verband houdt met Sinterklaas. De gebaren zijn kort en makkelijk te volgen voor kinderen. Achtereenvolgens komen de gebaren voor Sint, Piet en taart voorbij, die in de afsluitende aflevering worden gecombineerd tot een zinnetje: Sint en Piet eten taart!


De video’s zijn te bekijken vanaf de website van Zoetermeer Actief: https://ztmactief.nl/sintwiltaart
Maar ook op ons Youtube kanaal: ZoetermeerActiefFilm.

Bekijk hier alle afleveringen van de serie!

https://www.zoetermeeractief.nl/nieuwshome/actueel/25863-sint-wil-taart-serie

-advertenties-

-goede doel-