Stadstheater Stage Zoetermeer september 2020 lo res 71Met ingang van het nieuwe jaar wijzigt het Stadstheater haar restaurant naar een theatercafé. Charles Droste, de nieuwe directeur van het theater, ziet dat er meer behoefte is aan een café dan aan een restaurant rond de voorstellingen.

Charles Droste: “We hebben de afgelopen periode goed gekeken naar de wensen van onze gasten. We zien de vraag naar dineren afnemen, terwijl vooraf genieten van een goede kop koffie met wat lekkers en de behoefte om achteraf uitgebreid te borrelen juist sterk toeneemt”.
Het Stadstheater speelt hiermee in op de wensen van haar bezoekers en gaat zich meer richten op de beleving rondom de voorstellingen met een verruiming van het assortiment hapjes en drankjes.
Vanaf januari kan het theaterpubliek vooraf genieten van een koffie of thee met luxe lekkernijen in het ruime theatercafé en wordt het assortiment van warme en koude hapjes verder uitgebreid. “Als er wensen zijn voor een kaasplankje met een goed glas port na afloop gaat dat er komen”, aldus directeur Droste.
Ook gaat het Stadstheater in de toekomst bij specifieke evenementen meer samenwerken met lokale cateringpartijen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-