politie bordDe politie Zoetermeer heeft het signalement naar buiten gebracht van drie jongens die een 18-jarige op de Zwaardslootseweg van zijn fiets duwden. Liggend op de grond werd de jongen mishandeld en beroofd.

Op zondagochtend 8 maart rond 04.30 uur is een jongen van 18 jaar gewond geraakt toen hij van zijn fiets geduwd werd door drie jongens. Op de grond moest hij meerdere klappen incasseren. Daarna werd hij met een wapen bedreigd en beroofd. De verdachten namen zijn geld en gingen er vandoor, hun slachtoffer gewond achter latend.


De politie is op zoek naar drie jongens met het volgende signalement

Jongen één heeft een blanke huidskleur, droeg een rode jas en had een pet op. Hij is 185 cm lang en rond de 18 jaar.

De tweede verdachte is blank en droeg een zwarte met neon-groene jas. Hij had een normaal postuur, kort zwart haar en is ongeveer 180 cm lang. Ook hij is rond de 18 jaar.

De derde jongen heeft een blanke huidskleur, is klein en heeft een gezet postuur. Hij is rond de 13 jaar oud en reed op een fiets.

De politie komt graag in contact met mensen die getuigen waren van deze straatroof. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of M 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-