patat en more buytenparkKwaliteitsteam Buytenpark heeft bezwaar ingediend tegen de tijdelijke plaatsing van een snackwagen in het Buytenpark. De foodtruck van Patat&More werd deze week geplaatst en mag patat, snacks, broodjes, ijs en frisdrank verkopen op basis van een tijdelijke vergunning.


Vanwege het coronavirus zijn de mogelijkheden om tijdelijke standplaatsen aan te vragen voor ondernemers verruimd. In diverse winkelcentra, bij stations en een paar parken kan nu een standplaats worden aangevraagd om, tot 1 oktober, zomerse producten te verkopen zoals patat, snacks, broodjes, ijs, frisdrank, fruit en haring. Het Buytenpark staat echter niet in de lijst met tijdelijke standplaatsen.
Stichting Kwaliteitsteam Buytenpark maakt ook bezwaar tegen het verlenen van een ontheffing aan de vergunninghouder om met een gemotoriseerd voertuig over fietspaden in het park te rijden. Volgens het Kwaliteitsteam is dit in strijd met het bestemmingsplan Buytenpark, een natuurgebied waar uitsluitend extensieve recreatie is toegestaan.


De snackwagen staat nabij de picknickplaats bij het fietspad parallel aan de Limietsloot, vlakbij de brug tussen het Buytenpark en het fietspad richting Stompwijk.

Foto: Facebook Patat and More

-advertenties-

-goede doel-