20160126 76295Supermarktmanager Leo van der Meer van Albert Heijn Meerzicht heeft hart voor de wijk en steunt graag lokale initiatieven in Meerzicht. Klanten van de supermarkt kunnen hun bonnetje met statiegeld van de lege flessen doneren in de emballagebus, die elke twee maanden een ander goed doel steunt. De afgelopen maanden was het goede doel de nieuwe wijkpagina Meerzicht op Zoetermeer Actief. Maar liefst €441,- werd overhandigd aan de vrijwilligers van Stichting Rond Zoetermeer Actief voor het opzetten van de wijkpagina!

Supermarktmanager Leo van der Meer: "Ik steun graag dit initiatief van Zoetermeer Actief om een wijkpagina te starten! Het is goed voor de saamhorigheid van de wijk en ik ben dan ook heel benieuwd hoe de pagina eruit komt te zien!"

Met deze sponsoring kan Stichting Rond Zoetermeer Actief een goede start maken met het opzetten van het team dat de wijkpagina gaat verzorgen. De pagina zal waarschijnlijk binnen een paar weken online te zien zijn. Wijkpagina Buytenwegh is vorige maand van start gegaan en is al aardig gevuld met nieuwtjes door de wijkreporters. Coördinator Mark Neijssel van Zoetermeer Actief: "Het is de kracht van de wijkpagina's dat deze ook gemaakt gaan worden door mensen uit de wijk zelf!"

 

Video: Roy Wolters, Wolters Producties

-advertenties-

-goede doel-