politielogo op auto 1De politie is op zoek naar getuigen van een woningoverval in de Waarderstraat in Oosterheem. Omstreeks 03.00 uur, dinsdag 21 februari, werd een bewoner wakker van vreemde geluiden en zag plots twee inbrekers in zijn slaapkamer staan.

Het slachtoffer werd mishandeld door de twee inbrekers die de hele woning doorzochten en er in onbekende richting vandoor gingen. De straat was dinsdagochtend een tijd afgesloten voor het politieonderzoek.


De politie vraagt via Burgernet of mensen in de buurt van de Waarderstraat dinsdagnacht personen hebben gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen, of een onbekend voertuig (auto, bromfiets). Ook vraagt de politie of buurtbewoners mogelijk camerabeelden hebben die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit voorval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-