nachtclub Silverdome zoetermeer Google MapsIn de club naast het Silverdome is een rookbom afgestoken. Er zouden op dat moment rond de 300 bezoekers zijn geweest. De feestgangers moesten met spoed het pand uit, waarna ze zonder jas buiten stonden. Iedereen die daarna terug wilde, werd gefouilleerd.

Tijdens het feest in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 februari werd in de club een rookbom afgestoken. De hoeveelheid rook die vrij komt bij een rookbom zou een gevaar kunnen zijn voor de bezoekers. Hierop werd het pand meteen ontruimd en de hulpdiensten ingeschakeld. 

De feestgangers moesten buiten wachten zodat de brandweer onderzoek kon doen in het pand. Dit duurde een tijdje, waardoor de bezoekers buiten in de kou moesten wachten, vaak zonder jas. Er zouden rond de 300 bezoekers zijn geweest toen de rookbom af ging. Veel bezoekers kozen er voor om naar huis te gaan. Een behoorlijke groep bleef echter wachten en mocht, na te zijn gefouilleerd, weer naar binnen om verder te feesten.

Bij dit incident zijn geen gewonden gevallen. Er loopt een onderzoek wie de rookbom heeft afgestoken. 

Op het pand van de club staat nu geen naam. Na de sluiting van 'Club One' werd het Muziektempel 'On the rocks'. Het is echter onduidelijk of dit nu nog de naam is. Op de Facebookpagina van 'On the Rocks' staat als laatste een evenement in februari 2020. 

Bron: 112Zoetermeer
Foto: Google Maps

-advertenties-

-goede doel-