daniqueDanique op het onderdeel 2-baton


De Zoetermeerse zussen Danique (14) en Fabiënne (12) Hulzenboom hebben zich geselecteerd voor het Europees Kampioenschap twirlen en Wereldkampioenschap twirlen. Na twee jaar voorbereiding, waarin nauwelijks wedstrijden waren, konden zij zich nu toch plaatsen.

fabienneBeide meiden begonnen op 4-jarige leeftijd met de twirlsport en blijven enthousiast en fanatiek in de training. De afgelopen twee jaar was zwaar door de lockdowns, ook werden de meeste wedstrijden in deze tijd gecanceld. De trainingen gingen online door voor de juiste techniek en waar mogelijk werd er ook buiten getraind. De zussen gaven niet op en bleven zich inzetten tot zij zich op 6 februari konden kwalificeren voor het Europees Kampioenschap twirlen met Pasen. Deze kampioenschappen vinden plaats in Frankrijk.

Ook vonden er extra selecties plaats voor het Wereld Kampioenschap twirlen die door covid-19 al 2 jaar is uitgesteld, maar nu in juli toch echt plaats gaat vinden in Eindhoven. Danique heeft zich met haar duomaatje weten te selecteren voor het Wereld Kampioenschap twirlen en heeft met haar solo een reserve plek behaald voor zowel het Europees Kampioenschap als het Wereld Kampioenschap. Fabiënne heeft zich met haar solo voor beide Kampioenschappen weten te selecteren.

Een super prestatie, maar helaas zijn hier flinke kosten aan verbonden die zij zelf moeten betalen. De zussen zijn dan ook hard op zoek naar sponsoren zodat hun droom uit kan komen. Alle bedragen zijn welkom en vanaf € 25,00 kan het logo van de sponsor op de kleding gedrukt worden.


Wilt u de droom van deze zussen uit laten komen en deze meiden sponsoren, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto links: Fabiënne

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-