JHD sponsoringDe notarissen van JHD Notarissen zijn sinds 2015 aan Mixed Hockey Club Zoetermeer verbonden als clubsponsor en teamsponsor. Met ingang van dit seizoen is het oudste notariaat van Zoetermeer partner van de vereniging als naamgever van het hoofdveld en shirtsponsor van de seniorenselecties.

Als veel andere sponsoren, kwamen notarissen Matthieu Kroese en Ronald Krol door hockeyende kinderen in contact met de vereniging. Hun kinderen die in het eerste decennium van deze eeuw begonnen in de jongste jeugd bij MHCZ, zijn inmiddels volwassen. Met de dochters van notarieel jurist Frank Verbeek dient de volgende generatie kinderen van het notariskantoor zich aan. De notarissen zijn betrokken bij de inwoners van Zoetermeer en doen graag iets terug voor de stad waarin het kantoor sinds 1583 gevestigd is.

Het behoeft geen toelichting dat het bestuur van MHCZ verheugd is over deze samenwerking. Voorzitter Bella Overgoor: “Vanwege oplopende kosten en de aanwas van jeugdleden die onder druk staat, zijn het uitdagende tijden voor sportverenigingen. Ik vind het geweldig dat JHD Notarissen hun wens voor uitbreiding van hun sponsoractiviteiten hebben doorgezet. De overeenkomst is zo opgebouwd, dat alle leden van de club er profijt van hebben.”

Op 29 oktober ondertekenden Frank Verbeek en voorzitter Bella Overgoor het contract en werd JHD Notarissen Official Partner van MHC Zoetermeer. Als aandenken ontving Frank Verbeek een officieel wedstrijdshirt en de teamfoto’s van de seniorenselecties. “Deze krijgen een ereplaats op ons kantoor”, aldus de trotse sponsor.

Fotograaf: Sanne van Veen
V.l.n.r. Willem-Jan Kroese (JHD Notarissen), Bella Overgoor (voorzitter MHCZ), Frank Verbeek (JHD Notarissen)

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-