image 6483441image 6487327 1Afgelopen weekend waren de Wereldkampioenschappen Kyokushin karate in Arnhem. 10 vechters en 1 deelnemer voor Kata van Dojo Hokori Meiyo House of Champions waren geselecteerd vanuit het Nederlandse team. Er waren 650 deelnemers vanuit de hele wereld aanwezig om hier deel te nemen.

Gwenn vocht in de +45 kg -14 jaar. Zij heeft 3 keiharde partijen gevochten en is met glans Wereldkampioen geworden in haar klasse. Senna vocht in de -18 -80 kg categorie. Na 3 mooie en sterke partijen gewonnen op TKO is Senna Wereldkampioen in zijn categorie. Amber heeft keihard geknokt in haar -21 -65 kg categorie. Drie partijen die in vuur en vlam stonden. Haar tegenstanders waren niet opgewassen tegen het geweld van Amber en zij werd wereldkampioen in haar categorie. Dave vocht een geweldig toernooi. 4 loodzware partijen waarin hij mooie technieken, maar ook harde technieken liet zien. Wereldkampioen op dit grote toernooi.
Yassin, Daan, Maureen, Shannon en Megan kunnen trots zijn op het bereiken van de kwartfinales. Seth heeft een geweldige kata laten zien. Hij bemachtigde na zijn strakke performance een 5e plek.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-