Silverdome 1047Tijdens het schaatsseizoen lanceert SilverDome het exclusieve 'Norenuur' op dinsdagmiddagen, van 15.00 tot 16.30 uur. Dit initiatief biedt norenschaatsers een uitgelezen kans om hun schaatstechniek te verfijnen en te genieten van een exclusieve schaatservaring op het ijs.


Het 'Norenuur' is ontworpen als een speciale sessie voor schaatsliefhebbers die graag met soepele slagen over het ijs glijden en hun vaardigheden willen verbeteren. Gedurende anderhalf uur krijgen bezoekers de gelegenheid om te genieten van een rustig schaatsmoment en ruimte om hun norenschaatstechniek te perfectioneren.
"SilverDome is verheugd om norenschaatsers een speciaal tijdsbestek aan te bieden waarin ze kunnen genieten van een schaatssessie die gericht is op het verbeteren van hun vaardigheden en het ontdekken van het plezier van soepele bewegingen op het ijs," aldus Ger Boelsma, verantwoordelijk voor ijsreserveringen.
Het 'Norenuur' staat open voor schaatsers van alle niveaus, of ze nu ervaren norenschaatsers zijn of nieuwsgierig zijn naar deze specifieke schaatsstijl. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen uitrusting mee te nemen, maar voor degenen die dat niet hebben, biedt SilverDome de mogelijkheid om schaatsen ter plaatse te huren.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-