regenboog vlagThe Old Pal organiseert op zondag 2 april de eerste maandelijks terugkerende Regenboogborrel. Omdat corona in 2020 roet in het eten gooide is dit idee lange tijd in de ijskast gezet. Nu alles weer reilt en zeilt, heeft de bedrijfsleidster en de directie van The Old Pal het plan weer opgepakt.

De bedrijfsleidster Denise van The Old Pal, kent haar klanten en hun wensen erg goed. Door te kijken en te luisteren naar haar klanten, hoorde zij tussen de regels door dat vooral de LHBT-ers behoefte hebben aan een plek waar zij gezellig kunnen borrelen, praten en als het uitkomt een feestje kunnen vieren. Daarom bedacht zij voor deze groep mensen een nieuw concept. Eens in de maand op zondagmiddag vanaf 16.00 uur is er de Regenboogborrel aangekleed met gezellige muziek. Deze middagen zijn niet besloten, iedereen die van muziek en gezelligheid houdt, is van harte welkom en moeten vooral zichzelf kunnen zijn, zodat hetero’s en LHBT-ers een gezonde en gezellige mix vormen.

De Regenboogborrel start om 16.00. The Old Pal ligt midden in het Stadshart, aan het Oostwaarts 4, en is makkelijk bereikbaar met Randstadrail 3 en 4, op 3 minuten loopafstand. Volg de facebookpagina van The Old Pal, Instagram en persberichten voor o.a. het feestelijk openingsprogramma.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

 

-advertenties-

-goede doel-