The Rocket GuyZondagmiddag 5 november speelt en zingt Guy Harris de aller grootste hits van Sir Elton John tijdens het glinsterende concept van ‘The Rocket Guy’ welke is gebaseerd op dé onbetwiste Britse glamourkoning van de rockpiano. Het concert is bij te wonen bij JJMusicHouse in het Van Tuyllpark.

Guy vertolkt op een natuurlijke en flamboyante wijze de jonge Elton, waarmee hij zijn diepe waardering toont voor zijn idool. Guy wordt ondersteund door de geweldige band van Rocket Guy, bestaande uit Eddie Volkers (drums), Toni Sprokkelenburg (gitaar), Martin van Gulik (toetsen) en Raymond van Wersch (bas).

Recentelijk speelde Guy in de Ziggo Dome als toetsenist voor de beroemde ‘The Billy Joel Experience’ in ‘Battle of the Tribute Bands’ voor SB6. Al sinds zijn prille jeugd speelt Guy Harris piano op een hoog niveau en heeft zijn muzikale opvoeding genoten bij St. George’s Chapel in Windsor Castle en de Royal School of Music. Met vocale studies onder David Lowe (King Singers, Cambridge) en David Aldred (English National Opera) leerde Guy de fijne kneepjes van het vak.

Rocket Guy begint om 15.00 uur, entree € 5,-.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-