op de koffie bij franxVanaf november 2023 t/m december 2024 zal er maandelijks een gratis rondleiding speciaal voor (jong) senioren plaatsvinden bij Kunstgarage Franx. Na de rondleiding vindt er een nagesprek plaats over de tentoonstelling onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers.

Kunstgarage Franx wil iets betekenen voor de doelgroep senioren en hen meer betrekken bij de locatie. Zo kwam Ed Boutkan (operationeel directeur) met het idee om (jong) senioren maandelijks een gratis rondleiding aan te bieden. Op de Koffie bij Kunstgarage Franx is ontstaan vanuit de themagroep kunst & cultuur, onderdeel van de community Zoetermeer tegen Eenzaamheid.
Ook zullen er een aantal XL-rondleidingen plaatsvinden waarbij (jong) senioren na de rondleiding kunnen deelnemen aan een workshop gegeven door een kunstenaar. Tot eind 2024 vinden er maandelijks gratis rondleidingen plaats. Per rondleiding is er plek voor 10 deelnemers, bij grote belangstelling wordt gekeken of er een extra groep per maand kan worden ingepland.


Aanmelden kan via het aanmeldformulier in de bijlage en het daarin genoemde mailadres. LET OP Deelnemers (jong senioren) kunnen alleen via organisaties worden aangemeld via het aanmeldformulier. De organisaties die meedoen zijn: o.a. Palet Welzijn, Stichting Piƫzo, inZet, Humanitas, Stichting MEE, Stichting Jong Senioren, De Zonnebloem, Vluchtelingenwerk.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-