Maurits NiesinkVrijdagavond 17 november worden de lachspieren gegarandeerd aan het werk gezet tijdens de cabaretavond Comedy 079 bij JJ MusicHouse. De bühne biedt deze avond het decor aan maar liefst 9 bevlogen stand-up comedians die de humor tot leven weten te brengen, ieder op hun eigen getalenteerde wijze.

Speciale gast deze avond is comedian Maurits Niesink uit Leiden. Al op de basisschool kwam hij in aanraking met stand-up comedy toen hij Najib Amhali imiteerde tijdens een talentenjacht. Vanaf dat moment was zijn passie geboren en wist hij zeker dat hij mensen wilde entertainen. Op 15 jarige leeftijd volgde hij een stand up comedy cursus bij Comedyclub Haug. Kort daarop volgde zijn eerste optreden. Vanaf dat moment jaagt hij zijn droom achterna en doet hij alles om een bekende comedian/entertainer te worden.


Nieuwsgierig naar deze vertolkers van de humor? Kom dan voor een ontspannen avond naar JJ Music House. Aanvang 20.30 uur, entree € 10,-. Kijk voor meer info op www.jjmusichouse.nl 

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-