OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Zondag 26 november neemt een van de gidsen van de Natuurtuin u weer graag mee voor een rondleiding door de Natuur- en Landschappentuin. Al wandelend hoort u het nodige over bijzonderheden van de verschillende landschapstypen en over de flora en fauna. De rondleiding duurt ongeveer een uur en deelname is gratis.

witte bultzwamDe wandeling begint om 14 uur bij de picknicktafel tegenover de plek waar het Westpunt stond (ingang Westerpark via de Turfberg ter hoogte van nr. 1), op de borden volgt u richting Natuurtuin/Westpunt.

De herfstkleuren van de bomen en struiken zijn in deze maand natuurlijk altijd een lust het oog. Maar er zijn nu ook heel veel paddenstoelen te zien, met tot de verbeelding sprekende namen als het stobbezwammetje, het geweizwammetje en de witte bultzwam.

De rondleiding is minder geschikt voor gebruikers van rolstoelen. Zij kunnen een deel van de Natuurtuin via een aparte ingang bezoeken. Honden mogen de tuin niet in.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-