Recepten

 • Zomerse Smugglers’ Kitchen: broodje tonijnsalade

  Broodje tonijnslade met appelSpeciaal voor Zoetermeer Actief heeft Smugglers’ Kitchen deze zomervakantie weer een aantal lekkere recepten voor je. Het zijn allemaal makkelijke maaltijden die stapsgewijs zijn uitgelegd. Vandaag een broodje tonijnsalade (met appel).

 • Zomerse Smugglers’ Kitchen: Hummus

  Hummus klaarSpeciaal voor Zoetermeer Actief heeft Smugglers’ Kitchen deze zomervakantie weer een aantal lekkere recepten voor je. Het zijn allemaal makkelijke maaltijden die stapsgewijs zijn uitgelegd. Vandaag Hummus.

 • Zomerse Smugglers’ Kitchen: Romige preisoep met makreel

  Preisoep met makreelSpeciaal voor Zoetermeer Actief heeft Smugglers’ Kitchen deze zomervakantie weer een aantal lekkere recepten voor je. Het zijn allemaal makkelijke maaltijden die stapsgewijs zijn uitgelegd. Vandaag  Romige preisoep met makreel.

 • Zomerse Smugglers’ Kitchen: Pasta-Kip pesto

  Pasta kip pesto bordSpeciaal voor Zoetermeer Actief heeft Smugglers’ Kitchen deze zomervakantie weer een aantal lekkere recepten voor je. Het zijn allemaal makkelijke maaltijden die stapsgewijs zijn uitgelegd. Vandaag Pasta-Kip pesto.

 • Zomerse Smugglers’ Kitchen: Doperwten/Muntsoep

  DoperwtenmuntsoepSpeciaal voor Zoetermeer Actief heeft Smugglers’ Kitchen deze zomervakantie weer een aantal lekkere recepten voor je. Het zijn allemaal makkelijke maaltijden die stapsgewijs zijn uitgelegd. Vandaag een heerlijke Doperwten/Muntsoep.

 • Video recepten Smuggler's Kitchen- Naanbrood

  smugglers

  Marco Vroedsteijn van Smuggler's Kitchen heeft een reeks van 5 eenvoudige maar succesverzekerde gerechten voor u uitgezocht. U kunt de bereiding van de gerechten precies volgen in de handige video's, zodat uw feestdagen niet meer kunnen mislukken! Deze keer: Naanbrood met Yoghurtdipsaus.

 • Video recepten Smuggler's Kitchen- Trifle

  smugglers

  Marco Vroedsteijn van Smuggler's Kitchen heeft in de aanloop naar de kerstdagen 5 eenvoudige maar succesverzekerde gerechten voor u uitgezocht. U kunt de bereiding van de gerechten precies volgen in de handige video's, zodat uw feestdagen niet meer kunnen mislukken! Deze keer: op de zoete toer met een heerlijke chocolade trifle.

 • Video recepten Smuggler's Kitchen- Lamsvleessalade

  smugglers

  Marco Vroedsteijn van Smuggler's Kitchen heeft in de aanloop naar de kerstdagen 5 eenvoudige maar succesverzekerde gerechten voor u uitgezocht. U kunt de bereiding van de gerechten precies volgen in de handige video's, zodat uw feestdagen niet meer kunnen mislukken! Deze keer: Lamsvleessalade, met avocado en bramensaus.

 • Video recepten Smuggler's Kitchen- Filodeegbuideltje

  smugglers

  Marco Vroedsteijn van Smuggler's Kitchen heeft in de aanloop naar de kerstdagen 5 eenvoudige maar succesverzekerde gerechten voor u uitgezocht. U kunt de bereiding van de gerechten precies volgen in de handige video's, zodat uw feestdagen niet meer kunnen mislukken! Deze keer: Filodeegbuideltje met geitenkaas en honing.

 • Video recepten Smuggler's Kitchen

  smugglers

  Marco Vroedsteijn van Smuggler's Kitchen heeft in de aanloop naar de kerstdagen 5 eenvoudige maar succesverzekerde gerechten voor u uitgezocht. U kunt de bereiding van de gerechten precies volgen in de handige video's, zodat uw feestdagen niet meer kunnen mislukken! Deze keer: Kruidenboter.

 • Herfstrecept: Pompoensoep

  pompoensoep1Speciaal voor Zoetermeer Actief heeft Smugglers’ Kitchen deze herfstvakantie een lekker recept. Dit is een eenvoudige makkelijke maaltijd die stapsgewijs is uitgelegd. Deze week een lekker herfstgerecht: pompoensoep!

 • Lekkere zomerrecepten wokgroenten met zalm

  Wokgroenten met zalmSpeciaal voor Zoetermeer Actief heeft Marco Vroedsteijn van Smugglers’ Kitchen deze zomervakantie lekkere recepten voor u gemaakt. Het zijn eenvoudige makkelijke gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Vandaag deel 8: wokgroenten met zalm.

 • Lekkere zomerrecepten: vitello tonnato

  VITELLA TONATOSpeciaal voor Zoetermeer Actief heeft Marco Vroedsteijn van Smugglers’ Kitchen deze zomervakantie lekkere recepten voor u gemaakt. Het zijn eenvoudige makkelijke gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Vandaag deel 7: vitello tonnato.

 • Lekkere zomerrecepten: Smugglers’ quiche

  SMUGGLERS QUICHESpeciaal voor Zoetermeer Actief heeft Marco Vroedsteijn van Smugglers’ Kitchen deze zomervakantie lekkere recepten voor u gemaakt. Het zijn eenvoudige makkelijke gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Vandaag deel 6: Smugglers' quiche.

 • Lekkere zomerrecepten: saucijzenbroodjes

  SAUCIJZENBROODJE II

  Speciaal voor Zoetermeer Actief heeft Marco Vroedsteijn van Smugglers’ Kitchen deze zomervakantie lekkere recepten voor u gemaakt. Het zijn eenvoudige makkelijke gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Vandaag deel 5: saucijzenbroodjes.

 • Lekkere zomerrecepten: witte tiramisu

  WITTE TIRAMISU Schaal

  Speciaal voor Zoetermeer Actief heeft Marco Vroedsteijn van Smugglers’ Kitchen deze zomervakantie lekkere recepten voor u gemaakt. Het zijn eenvoudige makkelijke gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Vandaag deel 4: witte tiramisu.

 • Lekkere zomerrecepten: huzarensalade

  Huzarensalade snijdenSpeciaal voor Zoetermeer Actief heeft Marco Vroedsteijn van Smugglers’ Kitchen deze zomervakantie lekkere recepten voor u gemaakt. Het zijn eenvoudige makkelijke gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Vandaag deel 3: een slaatje (huzarensalade).

 • Lekkere zomerrecepten: roti met kip

  ROTI totaal

  Speciaal voor Zoetermeer Actief heeft Marco Vroedsteijn van Smugglers’ Kitchen deze zomervakantie lekkere recepten voor u gemaakt. Het zijn eenvoudige makkelijke gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Vandaag deel 2: roti met kip.

 • Lekkere zomerrecepten: tompouce met fruit

  Tom Pouce totaalSpeciaal voor Zoetermeer Actief heeft Marco Vroedsteijn van Smugglers’ Kitchen deze zomervakantie lekkere recepten voor u gemaakt. Het zijn eenvoudige makkelijke gerechten die stapsgewijs zijn uitgelegd. Vandaag deel 1: Zomerse Tompouce met fruit.

-advertenties-

-goede doel-