20160625 86607Het Buytenrode Zomermuziekfestival heeft voor iedereen iets te bieden. Ga je lekker los op de lekkerste pop en rockmuziek of maak je een dansje op de hits uit de jaren ’60 en ’70. De toegang voor het festival is de gehele dag gratis en iedereen is zaterdag 24 juni vanaf 12.30 uur tot middernacht welkom.

Na grote successen van de afgelopen jaren, met zéér enthousiaste reacties van de bezoekers wordt dit jaar op zaterdag 24 juni voor de 36e keer in haar 40-jarig bestaan het Zoetermeers zomermuziekfestival Buytenrode georganiseerd.

De start is omstreeks 12.30 uur met een soundcheck set  van ‘Fancy Blue’, deze Pop Rock & Bluesband bestaat uit vijf bandleden en zij zullen met de aftrap al zorgdragen voor het nodige spektakel. De hele dag door staan heel diverse optredens gepland, onder andere van Smooth Syndicate, Backseat Windows en Fortunate Sons. In maar liefst ruim elf uur komen live verschillende bands op het podium, van beginnend talent, cabaret, pop-rock en blues, gezellige folk tot en met Nederlandstalig. Het volledige programma vind je op: www.buytenrode.nl

-advertenties-

-goede doel-