rv vo picassolyceumDe termijn voor leerlingen om zich aan te melden bij een nieuwe middelbare school is verlengd tot 30 maart. Het Picasso Lyceum geeft op 8 en 10 februari tijdens de digitale voorlichtingsavonden een 360 graden tour door de school en de mogelijkheid voor persoonlijke gesprekken.


Antoon Fens, contactpersoon Picasso Lyceum: “De huidige crisis vraagt veel van de school, de woensdag voor de kerstvakantie zouden we ’s avonds net de eerste leerlingen via tijdsloten door onze school loodsen. Dat plan kon zo de prullenbak in.”

Het Picasso College is snel omgeschakeld naar digitale kennismaking, een 360 graden tour door de school en ook de informatieavond is razendsnel aangepast aan de beperkingen van deze tijd. Vanaf 8 februari is het resultaat als ‘Picasso in beeld’ te zien via www.picasso-lyceum.nl

Om de school en docenten nog beter te leren kennen is het mogelijk om daarna in te schrijven voor kleinschalige gesprekken. Lukt het niet via ‘In gesprek met …’, dan kan een aparte afspraak gemaakt worden door dit aan te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op deze manier probeert het Picasso Lyceum de kinderen voldoende informatie te geven om een goede keuze te kunnen maken.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-