sneeuw in straatVoor de gehele zondag, van 12 uur in de nacht van zaterdag op zondag, tot 24 uur later, heeft het KNMI code rood afgekondigd. De sneeuwval in combinatie met harde wind en koude temperatuur kan voor zeer gevaarlijke situaties zorgen. Het advies is dan ook om niet de weg op te gaan.

De sneeuwval in combinatie met windkracht 5-6 uit oostelijke richting en een temperatuur ruim onder het vriespunt kan zorgen voor sneeuwjacht. Het zicht voor verkeer is dan mogelijk minder dan 500 meter. Daarbij is ook gladheid en ijzel mogelijk.
De verwachting is dat het in Zoetermeer tussen 21 en 22 uur zal starten met sneeuwen, de sneeuwbuien zullen de hele zondag aanhouden.

 

Teststraten gesloten

Vanwege het weeralarm heeft de GGD alle coronatests voor zondag afgezegd, de teststraten zijn gesloten. Het Erasmus College heeft alle leerlingen alvast laten weten dat de lessen maandag voor iedereen online zullen plaats vinden. De eindexamenleerlingen hadden ook tijdens de lockdown nog fysiek op school les, maar zullen aanstaande maandag ook thuis moeten blijven en online de lessen volgen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-