discobus 2

Seran maakt even tussendoor een selfie met de ijsdisco gangers

discobus 3Een Discobus maakte het schaatsen op het ijs aan de Lumenlaan op bedrijventerrein Prisma echt tot een feestje. Eigenaar Seran van Wijk staat normaal op grote feesten, maar dat kan nu niet door corona. als alternatief draait hij coronaproof op locatie vanuit de discobus.Voor een beperkt aantal schaatsers kon hij zo wél lekker wat muziek draaien.

Seran van Wijk, van Artistic Productions, zocht speciaal een afgelegen stukje ijs op, zodat het niet te druk zou worden rond de ijs-disco. "Ik reed eerst langs de Nieuwe Driemanspolder, maar daar waren zóveel mensen aan het schaatsen! Op het bedrijventerrein Prisma was een kleinere ijsvloer en veel minder schaatsers, daar heb ik twee dagen lekker muziek gedraaid voor de liefhebbers!"

Zijn geste werd bijzonder gewaardeerd door alle schaatsers die lekker stonden te swingen op de muziek en toch makkelijk voldoende afstand konden houden omdat het niet te druk werd. Seran had met opzet zijn Disco-actie niet breed aangekondigd, zodat er niet al teveel mensen op af zouden komen.

discobus 1

-advertenties-

-goede doel-