pasen 4Nog even en dan is het Pasen: in het weekend van 4 en 5 april wordt het paasfeest gevierd. Over de achtergrond van Pasen bestaan verschillende theorieën, maar in het algemeen wordt het vooral gezien als een vrolijk lentefeest. En dat wordt feestelijk gevierd met een paasontbijt, paasbrunch of paasdiner.

In ons overzicht met restaurants en lunchrooms hebben we aangegeven waar een paasactie besteld kan worden. De horeca heeft diverse leuke boxen en activiteiten bedacht voor een extra feestelijk tintje.

Zo wordt jouw bestelling bij Brasserie Plein23 gebracht door de Paashaas, maakt SoSo er een tropisch Pasen van en kunnen creatieve kids de paaskoekjes van Bij Daan zelf versieren.

Wil je iemand die het financieel moeilijk heeft een leuke dag bezorgen en diegene verrassen, dan kun je bij SIEM (stichting Iedereen een Maaltijd) een extra Paasbox doneren.

Steun de horeca en kijk in ons overzicht bij welk restaurant of lunchroom je kunt bestellen; deze zijn gemarkeerd met de tekst *Paasactie*.

Restaurants 

Lunchrooms

-advertenties-

-goede doel-