Het JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: omgaan met geldzaken via Instagram.

jiptip geldAls jongere krijg je te maken met geldzaken: zakgeld, kleedgeld, salaris, studiefinanciering, toeslagen, verzekeringen. Dat kan best ingewikkeld zijn en ervoor zorgen dat je vragen hebt.
Via het Instagramaccount @omgzoetermeer legt schuldhulpverlener Naïma van Gemeente Zoetermeer van alles uit over geldzaken. Hoe je bijvoorbeeld je administratie bij kunt houden, of wat je moet doen als je in de schulden raakt.
Ook organiseert ze om de week op de dinsdag om 15:00 een Live Q&A met Julia van het JIP, waarin je gratis je vragen over geld kunt stellen. Ook wordt tijdens deze Live Q&A een thema besproken, zoals de invloed van Social Media op koopgedrag. Kun je niet live meekijken, dan zijn de filmpjes ook achteraf nog terug te zien op het Instagram account @omgzoetermeer. Als je vragen hebt, kun je natuurlijk altijd gratis een DM sturen naar Naïma.


Ook het JIP beantwoordt je vragen over geldzaken!
Wil je een afspraak maken, bel dan naar 070 205 3500 of stuur een appje naar 06 15 888 955.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-