IMG 8198

 

Afgelopen vrijdag is de zeer gewaardeerde Hennie van Jumbo Meerzicht in het zonnetje gezet. Met een stretch limousine en een groots onthaal kwam ze 's morgens aan bij de Jumbo voor haar allerlaatste werkdag om daarna te gaan genieten van haar wel verdiende pensioen.

IMG 8148  IMG 8159  IMG 8173 

 

Hennie werd op haar laatste werkdag samen met kinderen en kleinkinderen opgehaald door de filiaalmanager met een stretch limousine en naar het werk gereden. Hier wachtte haar een feestelijk onthaal met slingers, ballonnen, een mooie loper en een handje vol collega's voor koffie met gebak en natuurlijk een dank woord met de bijbehorende cadeaus. Hierna nam Hennie plaats achter haar kassa die speciaal voor haar op passende wijze was versierd. Zo kon ze nog één keer deze dag de klanten liefdevol kon bedienen en de klanten op hun manier van haar afscheid nemen. 

Hennie was ook zeer geliefd bij de klanten.  “Ze is altijd opgewekt en vrolijk naar de klanten en mag nu rustig van haar wel verdiende pensioen en vrije tijd gaan genieten”, aldus een klant. Veel klanten die ze vroeger als klein kindje met hun ouders zag boodschappen doen, komen nu regelmatig met hun eigen kinderen in de winkel.

Hennie werkte bijna 25 jaar in Meerzicht waar ze destijds begon bij de C1000. Bij de Jumbo die later de C1000 overnam was ze op diverse afdelingen inzetbaar, maar de meeste klanten kennen haar van de kassa of servicebalie waar ze de laatste jaren het vaste gezicht was. “Ik ga mijn collega’s, werk en klanten zeker missen. Maar nu ga ik lekker genieten van mijn pensioen en kleinkinderen, nooit meer een wekker!", aldus Hennie. 

Ondanks de corona regels heeft de Jumbo toch een mooi afscheid voor haar georganiseerd, met de feestelijkheden gespreid over de dag. Zo kwamen in de pauze tot haar verrassing nog een aantal (oud)-collega's speciaal voor haar pensioen langs.

 

IMG 8189A  IMG 8192  IMG 8196 

Tekst en foto’s, Marja de Laaf

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-