Expo Lilian Wessels 5Vrijdag 21 mei werd in de Wereldwinkel Zoetermeer de expositie van Zoetermeerse Kunstenares Lilian Wessels officieel geopend door wethouder Robin Paalvast. De unieke beelden stralen warmte en intimiteit uit; het zijn beelden met een ziel. De komende 4 weken zijn ze te bewonderen in de winkel in de Dorpsstraat.

Lilian vertelde tijdens de opening vol passie over haar kunstwerken. Tijdens haar reizen naar verschillende landen doet zij inspiratie op voor haar creaties. Voor de tentoonstelling ‘Beelden met een ziel’ heeft zij zich onder andere laten inspireren door het Boeddhisme en de sterke vrouwen uit Zuid-Afrika die zij daar ontmoet heeft.

 

Elk beeld is uniek en is gemaakt op basis van mixed art; hierbij past Lilian ook het hergebruik van diverse materialen toe. Yvette Feeke, voorzitter van de Wereldwinkel, is trots dat de sculpturen in de winkel te bewonderen zijn; het werk van Lilian sluit goed aan op de normen en waarden van de fairtrade cadeauwinkel.


Expo Lilian Wessels 3

 

Expo Lilian Wessels 1

 Lilian Wessels en wethouder Paalvast  Expositieruimte Wereldwinkel Zoetermeer

 

De expositie ‘Beelden met een ziel’ duurt 4 weken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-