Zomerfeest 1Na een schooljaar dat door de coronamaatregels anders verliep dan normaal en de kinderen de laatste fase hard hebben doorgewerkt, was het op basisschool Da Vinci tijd voor een feestje. De school, gevestigd in Oosterheem, organiseerde afgelopen week het jaarlijkse zomerfeest.

Het grootse feest kende een vol programma met allemaal leuke activiteiten en workshops. Buiten op het schoolplein waren er diverse sport- en spelactiviteiten en konden kinderen heerlijk spelen in de apenkooi of een juf uitdagen voor een wedstrijd op de stormbaan. De creatievelingen konden diverse workshops volgen, zoals fotografie, tassen pimpen en paracord armbanden maken. De ouderraad had voor alle kinderen als tussendoortje een heerlijk patatje geregeld om aan de nodige energie te komen.

Het zomerfeest  is niet de allerlaatste activiteit die de leerlingen op het programma hebben staan voor de zomervakantie, er is nog de eindmusical van groep 8 en een ‘Coole’ verrassing voor alle leerlingen. Het schooljaar wordt afgesloten met de juffen en meester dag 2021.  Dit alles georganiseerd door de leerkrachten van de school. Zij mogen dan ook straks gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-