Lionsclub De Meerbloem Zoetermeer organiseert op zondag 12 september 2021 de eerste Lions Fun(d)Drive Kaartleesrally door het Groene Hart. Met uw eigen auto, een kaart en een kaartlees app volgt u een route langs een lijn of via een kortste route die u zelf moet bepalen.

Lions De Meerbloem kaartleesrallyDe start en finish van de rally zijn bij Hoeve Kromwijk en daar wordt u vooraf koffie of thee en achteraf een borrel met een hapje aangeboden. Lionsclub De Meerbloem is erg blij met deze mooie samenwerking en kijken uit naar hoe Hoeve Kromwijk u in de watten legt tijdens het evenement. De eerste drie auto’s die de goede route rijden winnen een prachtige beker.

En er is meer, denk aan een minicursus kaartlezen, een hapje en drankje en u steunt met uw deelname ook een lokaal doel! Namelijk project Paardenmaatje van Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden.

De opbrengsten van de Fun(d)Drive Kaartleesrally gaan naar Paardenmaatje van Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden en we vertellen u hier graag iets meer over. 

Als een kind gepest wordt, een moeilijke thuissituatie heeft, nieuw is in een vreemd land of leerproblemen heeft, dan is wat extra zelfvertrouwen en weerbaarheid zeer welkom. Project Paardenmaatje van Stichting Leergeld in samenwerking met Coach and  Care’n helpt kwetsbare kinderen van 6 tot en met 12 jaar weerbaarder te worden.

Gaat u ook achter het stuur zitten voor het goede doel? Schrijf u nu in via www.lionsclubdemeerbloem.nl/kaartleesrally/

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-