4x4 Festival editie 2020De Zoetermeerse theatervereniging Greg & Baud Productions viert met het 4x4 Festival het theater. Alle vrijwilligers en acteurs van de vereniging hebben alweer veel te lang stil moeten zitten en zijn blij om zaterdag 21 augustus weer aan de slag te kunnen.

Vorig jaar presenteerde Greg & Baud Productions voor het eerst het 4x4 Festival. Een succesvol theaterfestival waarbij de magie van theater wordt gevierd.

Op 21 augustus 2021 vindt het festival opnieuw plaats. Net als afgelopen jaar vieren de vrijwilligers dat er weer theater gemaakt mag worden. Want helaas was ook het afgelopen seizoen een veel te leeg seizoen, met afgelaste repetities en gesloten theaters.

Het 4x4 Festival is een theaterfestival waarbij 16 makers, 16 voorstellingen presenteren van maximaal 16 minuten. De voorstellingen vinden plaats in 16 ruimtes van de Horizon Zoetermeer. De basisschool de Horizon wordt op 21 augustus 2021 éénmalig omgebouwd tot een heus festivalterrein. Verwacht theater op plekken waar je het normaal niet verwacht. Een cabaretvoorstelling in het kleuterlokaal en een revue op de gang.

Je kan bij dit festival kiezen voor de middag- of de avondeditie, die natuurlijk volledig coronaproof georganiseerd worden.

 

De voorstellingen

Voor de voorstellingen  zijn 16 (amateur)makers bij elkaar gekomen om voorstellingen te maken. Het aanbod is dan ook heel divers waardoor er voor iedereen iets te beleven valt. Zo  is er spoken word, hoorspellen, danstheater, een revue en nog veel meer. 

 

Wat is jouw probleem 

Een meeslepende voorstelling waarin de vier jonge spelers op persoonlijke wijze u vertellen over de problemen die zij dagelijks meemaken. Een aantal korte monologen en nummers zullen elkaar volgen tijdens deze voorstelling.  

Guus

Als publiek ben je te gast op een bruiloft. Op auditieve wijze weten de makers je mee te nemen en zichtbaar te maken wat nou precies de verhoudingen zijn op deze bruiloft.

 

Heb het leven lief

Geniet maar van wat je hebt... Dat is makkelijker gezegd dan gedaan in lockdown. In ‘Heb het leven lief’ krijgen we een inkijkje in het leven van drie jonge mensen. In een dansstuk laten zij zien hoe zij omgaan met eenzaamheid, gemis, frustraties, maar ook de pogingen om er het beste van te maken.

 

The one in control

Koningin van de Nijl, dochter van Isis. Laat haar je inspireren. Stap in het turbulente leven van Cleopatra. Ontdek hoe zij als vrouw in het oude Egypte de controle over haar leven terug probeert te vatten.

Geen flikker an

In 1972 verbaasde Charles Aznavour heel Frankrijk met het confronterende nummer Comme ils disent. Nu, bijna 40 jaar nadat Aznavour zijn lied durfde uit te brengen, vertellen vier mannen met beweging en dans opnieuw het verhaal.

 

 21 augustus | 14:00 – 18:00 & 18:45 – 22:30
Basisschool de Horizon Zoetermeer | prijs: €16
Tickets via: www.greg-baud.nl 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-