Hartenpost afbeelding Present Zoetermeer heeft een valentijnsactie bedacht waarbij ze kwetsbare en eenzame inwoners willen verrassen met valentijnspost. De bedoeling is om een kaart te maken en in te leveren, vrijwilligers gaan de kaarten bezorgen aan de doelgroep.

Met het motto: 'We gaan liefde uitdelen in Zoetermeer!'  gaat de stichting van start. valentijnskaartZe roepen inwoners op om een kaart te maken met daarop een persoonlijk geschreven boodschap, voor een Zoetermeerse stadsgenoot. De bedoeling is om hem/haar met jouw mooie kaart en bemoedigende woorden een hart onder de riem te steken.
De droom van de stichting is om  heel veel Zoetermeerders die het nu moeilijk hebben, o.a. vanwege de coronacrisis, te kunnen opvrolijken met een kaart. De kaarten komen terecht bij stadsgenoten die wonen in een woongroep of instelling. Denk daarbij aan: mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, ouderen in verzorgingshuizen, maar zeker ook gezinnen die begeleid wonen en mensen in de opvang voor dak- en thuislozen. Bij genoeg kaarten ook de statushouders die binnenkort in onze stad komen wonen. Voor deze mensen is de huidige periode een erg moeilijke tijd en jouw kaartje, maar vooral jouw persoonlijke woorden en bemoediging kan hun dag weer helemaal goedmaken!  

Gemaakte Valentijnskaart(en) kun je heel simpel inleveren bij één van de verzamelpunten:

- Jumbo Oosterheemplein, Oosterheem.

- Albert Hein Samanthagang, Rokkeveen.

- Albert Hein Middelwaard, Meerzicht.

- Present Zoetermeer, Frans Halsstraat 3, Dorp.

Helpen bij bezorgen? 

Present Zoetermeer regelt de bezorging van de kaarten samen met vrijwilligers. Wil jij meehelpen met het rondbrengen van de kaarten op 11 februari? Meld je hiervoor dan vóór 7 februari aan via de website: www.presentzoetermeer.nl 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-