Djoni van Wolferen (20) is één van de twintig finalisten van Miss Beauty Zuid-Holland. Zij gaat voor een plaats in de landelijke finale van Miss Beauty. Djoni is 'a selfmade girl', die meiden wil inspireren om te gaan ondernemen. Ondertussen zet zij zich in voor arme gezinnen.

Miss Djoni van Wolferen 2De geboren en getogen Zoetermeerse Djoni zit niet stil. Zij is, naast deze Missverkiezing, bezig met verschillende activiteiten. Zo heeft zij haar eigen marketing bedrijf gericht op social media en haalt voor de Linda Foundation geld op voor arme gezinnen. Ze zegt hierover: "1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, help ik hen in de strijd tegen armoede". Om geld op te halen is Djoni deur aan deur gegaan om statiegeldflessen te vragen. De opbrengst daarvan maakt ze over naar de Linda Foundation (helpen kan via: www.actievoorlindafoundation.nl/actie/djoni-van-wolferen-2


Met een gil sprongen zij op van de bank

Djoni is geboren in Buytenwegh en verhuisde op haar 10e naar Rokkeveen. Tien jaar later zit zij, samen met haar vriend op de bank met spanning te kijken naar de bekendmaking van de finalisten van Miss Beauty Zuid-Holland. "Ik zat daar met spanning in mijn lijf en wist dat er maar 20 kandidaten door gingen naar de finale. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten", zegt Djoni. Plots hoorde zij als eerste haar naam en met een gil sprongen zij en haar vriend op van de bank. Het was meteen feest. "Ik was zo superblij", zegt zij met in haar stem nog steeds een stukje van die blijheid. 

Hoe nu verder?Miss_Djoni_van_Wolferen_1.jpg

Djoni heeft inmiddels haar sjerp gekregen en heeft de andere kandidaten ontmoet. Afgelopen zondag 13 maart heeft zij een catwalk training gehad in Rotterdam. Ook moet zij uit haar 'comfort zone', want tijdens de finale op 26 maart, zal de show geopend worden met een groepsdans. "Eerlijk gezegd ben ik geen echte danser. Maar ik ga geen uitdaging uit de weg. Ik denk dat ik mijn dans er goed kan laten uitzien, maar het is hard werken". 
Op 26 maart zal de finale gehouden worden in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Als zij die weet te winnen, mag zij door naar de landelijke finale. Daarna is er de mogelijkheid om deel te nemen aan nog grotere Missverkiezingen, maar Djoni wil eerst hiervan genieten en eigenlijk doet ze dat al met volle teugen.

Stemmen op Djoni kan via haar website: www.djonivanwolferen.com

Djoni volgen kan op: Instagram Djoni van Wolferen 

 

Bron foto: Djoni van Wolferen

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-