20220408 100236

bord afsluiting MeerzichtlaanIn opdracht van de Gemeente Zoetermeer worden van maandag 11 april t/m vrijdag 20 mei werkzaamheden uitgevoerd aan de rijbanen en fietspaden van de Meerzichtlaan tussen de rotonde met de Berglaan en het Zalkerbos. Daarvoor zal gedurende deze periode een deel van de Meerzichtlaan worden afgesloten.

kaart afsluiting MeerzichtlaanDe rijbanen en fietspaden aan de Meerzichtlaan vanaf de rotonde Zalkerbos tot en met de rotonde Berglaan en een stukje Berglaan worden gereconstrueerd. Het asfalt en straatwerk wordt vervangen en de rotonde met de Berglaan wordt fietsveilig gemaakt.

De werkzaamheden vinden plaats in twee fasen. In de eerste fase, van 11 april tot en met 2 mei, is het deel van de Meerzichtlaan afgesloten tussen de twee rotondes Berglaan en Zalkerbos. De Berglaan is dan alleen nog maar bereikbaar via de kant van de Afrikaweg. Het Zalkerbos is dan alleen nog maar bereikbaar via de kant van de Amerikaweg. Het westelijke fietspad is ook afgesloten voor fietsers en voetgangers. Het oostelijke fietspad is normaal te gebruiken. In deze fase wordt iedereen verzocht om geen voertuigen te parkeren in de langsparkeervakken aan dit deel van de Meerzichtlaan.

In de tweede fase, van 2 mei tot en met 20 mei, zal ook de rotonde met de Berglaan en een deel van de Berglaan worden afgesloten om de werkzaamheden aan de rotonde te kunnen verrichten. De Berglaan is dan bereikbaar via de Westergo. Het Zalkerbos is ook dan alleen nog maar bereikbaar via de kant van de Amerikaweg. Voor fietsers en voetgangers zullen in fase 2 tijdelijke voorzieningen worden getroffen om de rotonde met de Berglaan veilig over te kunnen steken.

Met omleidingsborden zullen zowel in fase 1 als in fase 2 de te rijden routes voor zowel auto’s als fietsers worden aangegeven.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-