C7F69FE9 F5B2 4D96 B71C EACAC1E71583 1 201 aIn de vroege zondagochtend is er een flinke botsing geweest tussen een camper en een ander voertuig. De botsing, waarbij de camper te water raakte, vond omstreeks 05:00 plaats op de Zegwaartseweg. De bestuurder van de camper kon zichzelf in veiligheid brengen, de tegenpartij ging er vandoor.


De tegenpartij, die bij het ongeval op de Zegwaartseweg tussen de Van Der Hagenstraat en de Bleiswijkseweg betrokken was, reed in een donkere auto. Bij het ervandoor gaan is een stuk van de  bumper inclusief een kentekenplaat achter gebleven.

De politie die op locatie een onderzoek is gestart, heeft het vermoeden dat de veroorzaker van het ongeval reed in een auto met een gestolen kentekenplaat. De politie is een onderzoek gestart naar de doorrijder, die de bestuurder van de camper in een hachelijke situatie achterliet.
Het verlaten van een plaats van een ongeval is een strafbaar feit.

De politie roept getuigen op zich te melden. Het kan zijn dat u het ongeval heeft zien gebeuren of dat u informatie heeft over de diefstal van de kentekenplaat. Of misschien heeft u gezien dat er een donkerkleurige auto zonder bumper in uw straat werd geparkeerd. Mogelijk heeft u een beveiligingscamera die belangrijke beelden heeft vastgelegd. Heeft u informatie die te maken zou kunnen hebben met dit voorval? Bel 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Foto: Politie Zoetermeer

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-