De Buut trotswekenOp basisschool De Buut in Noordhove zijn de leerlingen twee weken lang bezig geweest met de Trots-weken. Tijdens deze weken konden de kinderen uit verschillende workshops kiezen. Zo konden kinderen onder andere zingen, creatieve dingen doen, naar de kinderboerderij, grimeren en koken.

Gedurende de weken werden er in alle groepen lessen gegeven rondom het thema talenten en trots zijn op jezelf. Het was mooi om te zien hoe de leerlingen straalden als ze iets nieuws hadden geleerd, iets moois hadden gemaakt of iets bijzonders hadden gedaan. Het geheel werd afgesloten met het Trots-museum, waarbij ouders en andere belangstellenden konden zien wat de leerlingen de afgelopen weken hadden gedaan.

Aan de hand van foto’s en kunstwerken werd het proces van de afgelopen weken in beeld gebracht. Het geheel werd door een groep kinderen gefilmd, waardoor ook een heus Buutjournaal ontstond. Kortom: de Trots-weken waren een groot succes en zullen vanaf nu jaarlijks op deze school gehouden worden.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-