2022|01 – Oskar Back concoursCentrum de Regenboog, gevestigd in Rokkeveen, organiseert woensdag 25 mei een concert waarbij viool sensatie Iris Nuland het podium betreedt. Iris, die op het Oscar Back concours de derde plaats prijs won, wordt geroemd door zowel pers als publiek. 

Zij verraste jury en publiek met haar enorme spelvreugde en technisch gemak. In de NRC stond geschreven: “Houd dit talent in de gaten”.

Iris speelt samen met pianist Alfredo van der Munt werken van Mozart, Beethoven, Debussy en de zeer virtuoze Carmenfantasie van Pablo de Sarasate. “Voorspellingen doen is spelen met vuur, maar ik waag het erop: Iris van Nuland heeft nog meer in haar mars. Want haar violistische power en muzikale geestdrift zijn onweerstaanbaar. Ondanks haar jonge leeftijd en onervarenheid, speelt ze nu al de sterren uit de Hollandse hemel en het zou mij niet verbazen als ze zich vroeg of laat ontpopt tot een violistische komeet van wereldklasse." schreef muziekjournalist Wenneke Savenije.

Reserveer tijdig op: www.regenboogmuziek.nl. Geen losse kaartverkoop aan de zaal.

Woensdag 25 mei 2022 20.15 uur
Centrum De Regenboog  Nathaliegang 263 (wijk19)
Entree: €15,-   Tot 25 jaar: €5,-   Zoetermeerpas gratis

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-