Ruim 4 jaar geleden stapten Maaike en Suzanne Lunchcafé de Zoetelaar binnen met een missie. Ze wilden een plek bieden waar (aanstaande) moeders verhalen, ervaringen en problemen konden delen, Mamacafé Zoetermeer. Dinsdag 5 juli vindt de laatste editie plaats en iedereen is uitgenodigd.

Laatste editie Mamacafé ZoetermeerTerugkijkend op de afgelopen jaren is deze missie zeker geslaagd. De opening van het MamaCafé was meteen een groot succes en daarna volgden een hoop drukbezochte, gezellige en interessante edities. MamaCafé Zoetermeer kreeg steeds meer bekendheid en soms waren de stoelen in de Zoetelaar niet aan te slepen.

Er zijn ook veel interessante sprekers op bezoek geweest. Van jeugdtandverzorging tot babymassage, van fotografie tot wasbare luiers, van geboorte en bevallen tot sporten na de bevalling. Maaike en Suzanne hebben de bezoekers van het Mamacafé als draagconsulenten meerdere keren meegenomen in de wereld van het ergonomisch dragen, er werd een MamaCafé baby geboren en zelfs de Sint en zijn pieten kwamen op bezoek. 

Helaas heeft corona ook het MamaCafé hard geraakt, de Horeca moest dicht en er mocht niet meer samen worden gekomen. De pogingen tot online ontmoeten waren interessant, maar konden niet bieden wat Maaike en Suzanne met MamaCafé wilden bieden. Later mochten ze weer open onder strenge maatregelen om vervolgens toch weer de deuren te moeten sluiten.

Na deze crisis kon de draad langzaamaan weer opgepakt worden. Maar de opkomst was veel minder groot en de bekendheid van het MamaCafé een stuk minder. Maaike en Suzanne moeten stoppen met het MamaCafé, het kost hen te veel tijd en energie om hiermee door te gaan. Voor de laatste editie van MamaCafé Zoetermeer willen zij iedereen uitnodigen om samen deze mooie en fijne tijd met elkaar af te sluiten. De laatste editie is op dinsdag 5 juli, van 9.30 tot 11.30 uur in De Zoetelaar.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-