permacultuur opleidingPermacultuur is een praktische methode om je leven en leefomgeving op een ecologische manier in te richten. Vanaf september organiseert Stichting De Groene Ontmoeting een jaaropleiding Permacultuur (PDC) tegenover Boerderij ‘t Geertje.

Van september 2022 tot en met april 2023, krijgen deelnemers van de opleiding les in de ontwerpmethodiek van permacultuur. Docent is Stefan Hanstede, ervaren permacultuur-ontwerper en boer. De lessen worden gegeven in een oude schuur, die omgebouwd is tot Natuur inspiratieplek De Permarie. De theorie uit de opleiding wordt hier direct in praktijk gebracht want de cursisten gaan, op basis van permacultuur, delen van de inspiratietuin bij de Permarie ontwerpen en invullen onder begeleiding van de docent.

De Groene Ontmoeting hoopt in de toekomst op deze locatie verschillende bijeenkomsten te organiseren, met als centrale thema’s de ontmoeting met de natuur en verbinding met de polder.
Informatie over de opleiding is te vinden op https://degroeneontmoeting.nl/activiteiten-1

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-