eindactiviteit groepsfotoJong Perspectief heeft het project vakantiemaatjes 2022 op een sportieve manier afgerond.De laatste officiële middag waren de maatjes uitgenodigd om kennis te maken met jeu de boules waarbij een paar potjes spelen met en tegen elkaar niet uitbleef.

De vakantiemaatjes waren op zaterdag 20 augustus uitgenodigd en te gast bij Club de Pétanque Folâtre gevestigd in Pijnacker. Die middag is er kennis gemaakt met jeu de boules door middel van een workshop. Er was afwisseling met diverse leuke spellen en was er tijd voor een heerlijk verkoelend ijsje op het terras.

Het vakantiemaatjesproject 2022 van Jong Perspectief is officieel afgerond met een bijzonder actieve middag! Afgelopen zaterdag hebben alle vakantiemaatjeskoppels er met elkaar een gezellige middag van gemaakt. In de afgelopen zomervakantieweken hebben zij zich ingezet om hun vakantiemaatje mee op stap te nemen. Er werd gefietst, gebakken, gezwommen, discgolf, gevoetbald. En dat was slechts een kleine greep uit de activiteiten. Dankzij een bijdrage van het fonds Kinderhulp waren er zelfs vakantiemaatjes die een pretpark hebben bezocht.

De zomervakantie 2022  was geslaagd voor veel kinderen dankzij de energieke en creatieve inzet van vrijwilligers. Jong Perspectief kan altijd vrijwilligers die verschil willen maken in het leven van jongeren gebruiken. Informatie over Jong perspectief en hun projecten kun je vinden op: www.jongperspectief.nl

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-