hond aangelijndHonden opvoedcentrum Brenda opent zaterdag 27 augustus om 11:00 uur officieel de deuren. Omdat het Honden Opvoed Centrum samenwerkt met dierenwinkel ’t Dierenparadijs in de Dorpsstraat zal hier het openingsfeest plaatsvinden.

Van 11:00 tot 16:00 is iedereen welkom om kennis te komen maken met Brenda Verburg en haar positieve manier van trainen met honden. Er zullen meerdere demonstraties plaatsvinden en er is iemand die je hond op de foto kan zetten. Ook zullen er verschillende lekkere hapjes voor de hond worden uitgedeeld.

De demonstraties vinden om 11:30, 13:00, 14:15 en 15:15 plaats. Tijdens de demonstraties laten de deelnemers zien hoe fijn het is om positief te trainen met je hond door middel van o.a. hersenwerkjes, tunnel kruipen, de touch oefening en wordt ook een begin gemaakt met wat basis oefeningen. Lijkt het je leuk om samen met je hond mee te doen aan 1 van de demonstraties, schrijf je dan nu in via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maar uiteraard bij een volle demonstratie is iedereen van harte welkom om te kijken en kennis te komen maken met Honden opvoedcentrum Brenda en 't Dierenparadijs.

-advertenties-

-goede doel-