kersten hulpmiddelenDe overname van WMO Solutions door Kersten Hulpmiddelen is per 1 september ingegaan. WMO Solutions wordt volledig overgenomen, inclusief al het personeel, maar de naam WMO Solutions blijft wel bestaan. Zo krijgen de cliënten ook niet te maken met verandering van naam of contactgegevens.


Het enige wat voor een inwoner zal veranderen is de standplaats van de vestiging. De vestiging in de Edelgasstraat zal in Zoetermeer sluiten. De werknemers van WMO Solutions zullen in het vervolg langs komen bij de inwoner thuis voor intakegesprekken, inmeten, leveringen en reparaties. Door deze extra service hoeven inwoners niet meer op locatie te komen.

Wethouder Zorg, Ingeborg ter Laak: "Voor iemand die wmo-zorg nodig heeft, is het hartstikke belangrijk dat zij daarop kunnen rekenen. We hebben samen met de afdeling in de gaten gehouden dat continuïteit van de zorg gewaarborgd blijft. Simpel gezegd: dat mensen hun spullen krijgen wanneer ze die nodig hebben. Ik ben blij dat deze overname geen gevolgen heeft voor de Zoetermeerders die van deze zorg afhankelijk zijn”.

Cliënten die op dit moment een overeenkomst hebben met WMO Solutions hebben een brief gekregen met uitleg over de overname. Bij vragen kunnen zij contact opnemen met de gemeente of WMO Solutions.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-