Stadshart ZoetermeerPingProperties is per 1 september de eigenaar van Stadshart Oost, de overdekte Stadshartpassage en de omliggende winkelplinten (Noordwaarts, Driekant en de Promenade tot aan het Stadhuisplein). Het bedrijf wil het winkelgebied naar een hoger niveau brengen.


Het winkelgebied omvat 27.500 m² retail, 831 parkeerplaatsen met een gedeeld eigendom (45%) in vier parkeergarages en 48 appartementen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om een woontoren te ontwikkelen. PingProperties: “We willen de Passage naar het niveau brengen dat qua bezoekersstromen en uitstraling meer lijkt op Stadshart West. Het winkelgebied functioneert redelijk in huidige vorm, en we trachten verbetering te zoeken.”

PingProperties heeft investeringen door heel Nederland, vooral in (wijk)winkelcentra. In Zoetermeer zijn zij al bekend van investeringen in het Dutch Innovation Park. “De kansen die het winkelcentrum biedt in combinatie met het sterke verzorgingsgebied van Zoetermeer maken een herpositionering naar een levendig convenience centrum een mooie uitdaging voor ons team” aldus Luc Baas, Fund Manager van PingProperties.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-