CONCEPT 4 COVER JACE 15072022De jonge Zoetermeerse zangeres Jacelyn heeft haar eerste single uitgebreid: In Love. Jacelyn heeft al vaker in Zoetermeer opgetreden, onder andere bij het Vredesfestival en Keti Koti.

Jacelyn: “Het nummer is onstaan omdat ik zelf een lied wilde schrijven. Ik denk dat veel mensen zich hierin kunnen herkennen, iedereen heeft wel eens een liefde gehad. Ik begon al schrijvende achter mijn piano. Eerst schreef ik het refrein en de rest volgde al snel. Bij dit liedje had ik niet speciaal in gedachten. Ik liet mij inspireren door de mensen om mij heen.”

Het vrolijke nummer, met een lekkere beat, kreeg al vele leuke reacties. Jacelyn: “Veel mensen werden er blij van en vonden het ‘erg catchy’. Ik vond het geweldig om te doen, dus er komt zeker meer eigen songs van mij aan!”
Jacelyn wil haar eigen repertoire langzaam opbouwen, maar blijft zeker ook de liedjes die haar tot nu toe geïnspireerd hebben zingen, zoals Aretha Franklin en Beyoncé.
De nieuwe single is te vinden op alle streamingsdiensten, zoals: Spotify, Apple music, Itunes, Deezer en Youtube.

 

Jacelyn zal ook optreden op het Vredesfestival op zaterdag 24 en zondag 25 september rond 18.00 uur. Dit festival wordt gehouden bij het Silverdome.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-