kapelaanStichting A Thing of Beauty organiseert op 8 oktober in de Kapelaan aan het Nicolaasplein 2 in Zoetermeer het Symposium: De Ontdekking. Met het symposium wil de Stichting geïnteresseerden in het thema kunst, cultuur, creativiteit en levensbeschouwing, bij elkaar brengen.

Een jaar geleden is de Stichting a Thing of Beauty opgericht met als doel het mogelijk maken van ontmoeting en het bevorderen van dialoog op basis van kunst, cultuur, natuur en levensvragen. “Met het symposium wil ik graag geïnteresseerden in het thema kunst, cultuur, creativiteit en levensbeschouwing bij elkaar brengen” aldus Kitty Legtenberg, voorzitter van de Stichting a Thing of Beauty. “Daarom ben ik blij dat we een gevarieerd en aansprekend programma hebben voor het Symposium De Ontdekking”.

De bekende cultuurtheoloog Frank G. Bosman neemt de deelnemers mee op een korte reis door de theologie van de cultuur. Bas en Cissy Suijkerbuijk geven een inspirerende inkijk in de workshop: Hebben jullie mijn geliefde gezien? – over ontmoeting van de schoonheid in de liturgie. Tijdens het symposium is er een expositie van werken van beeldend kunstenaar Ellen Vermeulen.

 

Meer informatie over het symposium is te vinden op www.stichtingathingofbeauty.nl.  Aanmelden voor het symposium kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bijdrage voor deelname is 20 Euro (inclusief diner en koffie en thee). De zaal gaat open om 13:30 uur en de start van het symposium is om 14:30 uur. 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-