66254E0B 2CD1 430C BE5C A4BC72F69AC5De heer G.F. Wilgerson uit Zoetermeer ontving dinsdag 4 oktober 2022 een Koninklijke onderscheiding uit handen van de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Hij kreeg zijn lintje voor zijn toegewijde en langdurige vrijwillige inzet voor de seniorenvereniging vanbOord, een vereniging voor oud-medewerkers van het Koninklijke Van Oord. Wilgerson is één van de initiatiefnemers van de in 2007 opgerichte seniorenvereniging vanbOord. Een vereniging voor gepensioneerden en oud-medewerkers van het Koninklijke Van Oord, één van de grootse baggermaatschappijen van de wereld.

Tijdens de najaarsbijeenkomst van de seniorenvereniging in de Arnhemse dierentuin Burgers’ Zoo verraste burgemeester Marcouch hem met de Koninklijke onderscheiding. De heer Wilgerson neemt al ruim vijftien jaar de gecombineerde functie van secretaris en penningmeester van de vereniging vanbOord vrijwillig voor zijn rekening. De 560 leden van de vereniging worden door de heer Wilgerson goed op de hoogte gehouden van alle activiteiten.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-