jubileum paulusschoolDe Paulusschool in de wijk Dorp opende op 17 oktober de lustrumweek met alle leerlingen en juffen en meesters van de school. Kinderen en leerkrachten kwamen deze dag verkleed op school in fleurige flowerpowerkleuren. De school bestaat 60 jaar en dus werd gekeken naar de jaren ‘60.


Wethouder Marijke van der Meer was aanwezig om de kinderen kort toe te spreken en het nieuwe kunstwerk voor in het gebouw te onthullen. De toespraak eindigde met een luid ‘hoera’ van alle aanwezigen op het plein.

Na het maken van de foto van alle leerlingen met een drone, vroeg directeur Marieke Vreeburg de jongste en oudste leerling én jongste en oudste leerkracht naar voren om de leerling- en teamcadeautjes uit te pakken. Voor elke leerling was er een speciale Paulusschool rugzak met hun eigen naam en nieuwe thee- en koffiemokken voor het team.
Daarna volgden muzikale optredens van de leerlingen onder leiding van juf Carla en werd er afgesloten met het Paulusschoollied. Een start van een spetterende week vol met activiteiten rond het 60-jarig jubileum van de school aan de dr. J.W. Paltelaan.
Deze week gaan de leerlingen nog samen sporten met workshops, een drumble dance les volgen, donderdag is het kermis op school en de jubileumweek wordt afgesloten met een vossenjacht en een disco.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

 

-advertenties-

-goede doel-