SONY DSCTijdens het lunchconcert op woensdag 16 november dat plaatsvindt in de oude Kerk in de Dorpsstraat kun je luisteren naar Deborah Tholen-de Jong op viool en Ronald de Jong op de vleugel. 

Deborah Thoen-de Jong begon op haar 10e jaar met vioolspelen en studeerde aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Voor, tijdens en na haar studie heeft ze veel ervaring opgedaan als soliste, in orkesten en in diverse projecten. Zij is sinds 2009 als viooldocente verbonden aan muziekschool Rootz in Delft, en heeft ook een privé-lespraktijk.

Ronald de Jong studeerde orgel aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan het Instituut voor Kerkmuziek in Utrecht, waar hij met hoge cijfers zijn diploma's ontving. Hij is actief als cantor-organist van de Oude Kerk, koordirigent, concertorganist, componist, beeldend kunstenaar en muziekdocent (orgel, klavecimbel en piano).

Het programma dat zij spelen bestaat uit werken van Telemann, Faure, Svendsen, Davis en de Jong. 

Aanvang concert 12.45 uur. Het concert duurt ongeveer een half uur. De concerten en programma's kunt u ook vinden op de website van de Stichting: www.herbergoudekerk.nl  

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-